ES Sugebord

Hos ES Smede- & Maskinservice har vi blandt andet udviklet dette sugebord, der gør det muligt at arbejde med med små og store elementer uden behov for udsugning over dig, da bordet bliver koblet på udsugningssystemet fra siden. og altså trækker røg og andre partikler nedad.

Derforuden har vi monteret ben der han hæves og sænkes dit behov, så du får de helt rigtig ergonomiske vilkår.

Vi tilpasser bordet efter behov

Vi skræddersyer bordet til at kunne passe ind på dit værksted. Skal bordet være mindre, dobbelt bredde eller andet, så er det sådan vi gør. Vi har lavet mange tilpasset muligheder og vores kompetente medarbejdere ved lige hvad der skal gøres. Jo større bordet er, jo mere udsugning. Vi ved dog hvordan vi får det tilpasset og tester bordene på eget ventilation inden det sendes ud af huset.

Under måtten ses en rist så udsugningen kan trænge igennem både rist og den specielle måtte.
Her ses sugebordet under risten. Udformningen samt sprækkerne i siden giver den ønskede effekt.
Dette specialbord er klar til levering.